Fysiotherapiepraktijk Maarten van Berlo
Timpaanstraat 2
5705 KM Helmond
Tel.: 0492-554040
info@maartenvanberlo.nl

Tarieven 2018

Verzekering

Indien u aanvullend verzekerend bent, komt de vergoeding van de behandelingen voor rekening van uw zorgverzekeraar. U kunt in uw polis van de aanvullende verzekering zien hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Dit kan een bepaald bedrag zijn, maar ook een bepaald aantal behandelingen.

Chronische aandoening

Als u een klacht heeft die op de chronische lijst Borst staat (bijv. na een operatie), wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Indien u aanvullend verzekerend bent, wordt (een deel van) de eerste 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, dan komen de eerste 20 behandelingen voor eigen rekening.

Tarieven fysiotherapie 2018

Tarieven Personal Training 2018

Tarieven Oefentherapie-Mensendieck/Cesar 2018

 

Vergoedingen Fysiotherapie 2018 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars.

Deze informatie is overzichtelijk geplaatst op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie

Bovendien is er een artikel gepubliceerd over welke zorgverzekeraars nog onbeperkt fysiotherapie vergoeden in 2018 en wat de voorwaarden zijn.

Dit artikel kunt u hier vinden:https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2018/zorgverzekering-onbeperkte-dekking-fysiotherapie-schaars-en-duur

 

Vergoedingen

Fysiotherapie Maarten van Berlo heeft met veel verzekeraars een contract afgesloten, waardoor alle- of een groot deel van de behandelingen volledig vergoed worden. Indien er geen contract afgesloten is met een verzekeraar bij wie u verzekerd bent, ontvangt u een nota. Deze kunt u bij uw verzekeraar indienen. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal deze nota geheel of gedeeltelijk aan u vergoed worden.

 

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

* verplicht veld