skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Herm Blenckers

Mijn naam is Herm Blenckers. Naast mijn bachelor fysiotherapie heb ik ook een bachelor in Sports and movement. Verder heb ik diverse opleiding gevolgd binnen de fysiotherapie zoals Mulligan manuele therapie. Naast mijn werkzaamheden bij Maarten van Berlo heb ik ook een eigen bedrijf in personal training en ben ik docent voor diverse opleidingen van NL Actief.

Als (sport)fysiotherapeut heb ik verschillende punten in mijn beroep waar ik veel voldoening uit haal. Mijn passie ligt bij het behandelen van sporters, zowel competitief als recreatief. Graag zoek ik samen met jou naar de mogelijkheden om je verantwoord terug te brengen naar jouw sport, zodat je weer zoals voorheen, of zelfs sterker, sneller en fitter kunt sporten.

Ook begeleid ik met veel plezier trajecten na operaties. Een intensieve samenwerking waarbij er een duidelijk plan wordt opgesteld over wat de mogelijkheden kunnen en zullen zijn. Dit kan, afhankelijk van de revalidatiefase en de einddoelen. 

Binnen de praktijk van Maarten van Berlo houd ik mij ook veel bezig met de cognitieve revalidatie trajecten. In onze praktijk zien we dat veel mensen na een traumatisch hersenletsel niet meer zo goed functioneren als voorheen.

Terug naar onze mensen
Back To Top