skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Aanmeld procedure

Hoe werken wij?

Via een telefoongesprek, het contactformulier op deze website of e-mail wordt uw eerste contact met onze praktijk gemaakt. Na het beschrijven van de reden van aanmelding, voorkeur voor therapeut of tijdstip wordt een eerste afspraak oftewel een intake ingepland.

Tijdens deze intake worden uw klachten verder uitgevraagd en middels lichamelijk onderzoek verder uitgediept. Meestal resulteert dit na uw eerste bezoek in een conclusie van uw klachten en geven we verdere informatie over de behandelmogelijkheden omtrent uw vraagstelling.

Een goede eerste diagnose leidt tot een concreet en doelgericht behandelplan. Doordat ons team uit verschillende specialismen bestaat, kan het mogelijk zijn dat uw behandeltraject wordt uitgevoerd door meerdere therapeuten. Doen waar we goed in zijn, is volgens ons het recept om uw hulpvraag zo goed mogelijk te realiseren.

U kunt op de volgende manieren een afspraak maken:

  • Neem telefonisch contact met ons op 0492-554040. Indien niet wordt opgenomen graag de voicemail inspreken. U wordt dan z.s.m. terug gebeld. Ook kunt u een email sturen.
  • Vul het contactformulier in op deze website.
  • Neem via e-mail contact op met uw fysiotherapeut naar keuze of via info@maartenvanberlo.nl. 

Uw afspraak word gepland en wordt, indien mogelijk, bevestigd via email. Wilt u advies over de beste fysiotherapeut voor jouw klacht, dan helpen wij u hier graag bij. Op basis van uw persoonlijke voorkeur, tijdstip en klacht bieden we een team waarbij we iemand aan u kunnen koppelen voor een doelgerichte aanpak met een prettige persoonlijke klik.
– Tijdens de eerste afspraak wordt bekeken of u op de goede plek bent. Middels een snelle en efficiënte diagnose, streven wij ernaar op korte termijn een duidelijk en concreet plan van aanpak klaar te hebben.
– We beëindigen het behandeltraject naar onze voorkeur op het punt dat u tevreden bent met de behaalde doelstellingen

Feedback om onze behandeling te verbeteren is altijd welkom.

Wilt u een afspraak maken?

Back To Top