skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

TARIEVEN 2021

Verzekering

Indien u aanvullend verzekerend bent, komt de vergoeding van de behandelingen voor rekening van uw zorgverzekeraar. U kunt in uw polis van de aanvullende verzekering zien hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Dit kan een bepaald bedrag zijn, maar ook een bepaald aantal behandelingen.

Chronische aandoening

Als u een klacht heeft die op de chronische lijst Borst staat (bijv. na een operatie), wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Indien u aanvullend verzekerend bent, wordt (een deel van) de eerste 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, dan komen de eerste 20 behandelingen voor eigen rekening.

Tarieven fysiotherapie 2021

  • Fysiotherapie behandeling praktijk: € 38,-
  • Fysiotherapie behandeling aan huis: € 60,-

Tarieven Personal Training 2021

  • Personal Training binnen: € 80,- per uur exclusief BTW
  • Personal Training op locatie: op aanvraag

Tarieven Oefentherapie-Mensendieck/Cesar 2021

  • Behandeling: € 38,-
  • Behandeling aan huis: € 60,-

Vergoedingen

Fysiotherapie Maarten van Berlo heeft met veel verzekeraars een contract afgesloten, waardoor alle- of een groot deel van de behandelingen volledig vergoed worden. Indien er geen contract afgesloten is met een verzekeraar bij wie u verzekerd bent, ontvangt u een nota. Deze kunt u bij uw verzekeraar indienen. Afhankelijk van de polisvoorwaarden zal deze nota geheel of gedeeltelijk aan u vergoed worden.

Back To Top