skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Klachten aan luchtwegen

Heeft u klachten  op het gebied van bronchitis, een longemfyseem of astma? Bij Fysiotherapie Maarten van Berlo bent u op de juiste plek!

Onze praktijk is aangesloten bij het LongNet. Het LongNet is een samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten in de regio Helmond, Laarbeek, Gemert-Bakel, Deurne, Asten en Someren. Het netwerk streeft een nauwe samenwerking na met de andere disciplines in de zorg voor de COPD patiënt.

Wij zijn de specialist op het gebied van trainingen en programma’s voor mensen met chronische bronchitis, longemfyseem en astma. Ons netwerk werkt daarbij nauw samen met verwijzers van het Elkerliek Ziekenhuis Helmond.

Bij ons bent u verzekerd van de best mogelijke begeleiding. U wordt geholpen door speciaal opgeleide fysiotherapeuten, met de benodigde kennis van zaken omtrent COPD klachten. Kortom, een team van zeer professionele mensen, die u op een deskundige manier kunnen adviseren, helpen en begeleiden. 

Meer bewegen geeft lucht. Verantwoord bewegen is belangrijk, vooral voor mensen met longklachten. Bij ons bent u verzekerd van de best mogelijke zorg.

Heeft u last van andere klachten?

Back To Top