skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Personal training

Niemand is hetzelfde en iedereen heeft andere doelstellingen. Daarom gaan we met u in gesprek om samen te bepalen, welk programma het beste bij u past! Bij ons krijgt u dus:

  • Persoonlijke aandacht.
  • Eén op één begeleiding.
  • Gegarandeerd resultaat.

De personal training binnen onze praktijk wordt gegeven door Maarten van Berlo en Herm Blenckers.

Indien personal training u aanspreekt zal in een kennismakingsgesprek bepaald worden of de intake door de sportfysiotherapeut op locatie plaatsvindt of door een sportarts in het ziekenhuis. Er wordt dan gestart met testen en metingen, zodat duidelijk wordt hoe u er conditioneel voor staat. Vervolgens wordt een doel gesteld dat behaald dient te worden.

De trainingen vinden 2-3 keer per week plaats, gedurende 12 weken. Een personal training is een trainingssessie van 1-1,5 uur, waarbij u één op één wordt begeleid bij een speciaal voor u samengesteld trainingsprogramma dat gebaseerd is op uw doelstellingen en niveau. Regelmatig worden er tussentijds metingen gedaan, zodat het programma kan worden bijgesteld. Naast beweging is ook de leefstijl van belang. Tijdens de personal training wordt hier ook aandacht aan besteed, zo worden er bijvoorbeeld adviezen gegeven over voeding.

De kosten van de intake en training worden na het kennismakingsgesprek met Maarten van Berlo aan de hand van de gestelde doelstellingen doorgenomen. Training vindt plaats in Helmond en omgeving.

Back To Top