skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Over onze praktijk

In het dagelijks leven zijn lopen, fietsen, rennen, staan, bukken en springen vanzelfsprekende bewegingen. Als je ergens last van krijgt, blijkt plotseling dat dit allemaal niet zo vanzelfsprekend meer is. Ons team bestaande uit zeer gepassioneerde fysiotherapeuten gaan met u individueel aan de slag om deze klachten te verhelpen maar uiteraard bieden wij u ook ondersteuning om deze in de toekomst te voorkomen. Onze missie is om kwalitatief hoogstaande behandeling op maat te bieden waarbij uw hulpvraag en uw wensen centraal staan. Bij ons staat persoonlijke aandacht zeer hoog in het vaandel. Naast het snel en adequaat behandelen van uiteenlopende gezondheidsklachten, richten we ons ook op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Zo kunt u bij ons ook terecht voor personal training.

In onze praktijk in Helmond gevestigd aan de Timpaanstraat 2 in de wijk Suytkade werken fysiotherapeuten en geregistreerde sportfysiotherapeuten samen.

De praktijk in Helmond beschikt naast 5 behandelruimtes over een oefenzaal met specifieke apparatuur voor revalidatie en krachttraining. De praktijk is tevens Official Partner Olympische Netwerk Brabant en aangesloten bij LongNet en het NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) netwerk.

In onze praktijk vind u ook het hersentrainingscentrum. Maarten van Berlo heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld voor het trainen van je hersenen na een traumatisch hersenletsel (cognitieve training). Meer informatie kunt u vinden op de volgende website: www.hersentrainingscentrum.nl.

Wij staan graag voor u klaar in onze praktijk.

Neem contact met ons op, of stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak!

Back To Top