Fysiotherapiepraktijk Maarten van Berlo
Timpaanstraat 2
5705 KM Helmond
Tel.: 0492-554040
info@maartenvanberlo.nl

Personal and functional training

Er is veel bekend over hersteltraining en conditieverbetering van topsporters en over het optrainen en het stellen van doelen hierbij. De kennis die daarover is kan worden aangepast aan het fysieke niveau van mensen met een (minder) goede conditie of verslapte buik- en rugspieren. Een slechte conditie en slappe spieren leiden tot een lage belastbaarheid en daardoor tot lusteloosheid, opvliegerigheid en uitval. En uiteindelijk tot hart- en vaatziektes.

Gun uzelf een goede begeleiding en ga doel- en resultaatgericht aan de slag. Geen half werk, geen excuses meer, maar onder deskundige begeleiding uiteindelijk weer lekker in je vel zitten.

De personal training wordt gegeven door Maarten van Berlo, die naast jarenlange ervaring als Oefentherapeut-Mensendieck en geregistreerd sportfysiotherapeut ook veel ervaring heeft met het begeleiden en trainen van topsporters. De laatste jaren is hij zich steeds meer aan het richten op personal training. 

Indien personal training u aanspreekt zal in een kennismakingsgesprek bepaald worden of de intake door de sportfysiotherapeut op locatie plaatsvindt of door een sportarts in het ziekenhuis. Er wordt dan gestart met testen en metingen, zodat duidelijk wordt hoe u er conditioneel voor staat. Vervolgens wordt een doel gesteld dat behaald dient te worden. De trainingen vinden 2-3 keer per week plaats, gedurende 12 weken. Een personal training is een trainingssessie van 1-1,5 uur, waarbij u één op één wordt begeleid bij een speciaal voor u samengesteld trainingsprogramma dat gebaseerd is op uw doelstellingen en niveau. Regelmatig worden er tussentijds metingen gedaan, zodat het programma kan worden bijgesteld. Naast beweging is ook de leefstijl van belang. Tijdens de personal training wordt hier ook aandacht aan besteed, zo worden er bijvoorbeeld adviezen gegeven over voeding. 

De kosten van de intake en training worden na het kennismakingsgesprek met Maarten van Berlo aan de hand van de gestelde doelstellingen doorgenomen. Voor mensen uit het bedrijfsleven kan de personal training vaak via het bedrijf worden bekostigd. Training vindt plaats in Helmond en omgeving.
  

Aanmelden Nieuwsbrief

* verplicht veld