skip to Main Content
0492-554040 info@maartenvanberlo.nl

Niet aangeboren hersenletsel

Bij niet aangeboren hersenafwijkingen zoals CVA (beroerte) of MS, verandert het dagelijks functioneren enorm. Lichamelijk is niet meer alles mogelijk, maar ook praten, onthouden en het uitvoeren van complexe activiteiten kunnen lastig zijn. Door middel van oefeningen zal gestreefd worden naar een zo zelfstandig mogelijk  leven. Dit is een behandeling op maat, omdat bij iedereen de gevolgen anders zijn. Als het nodig is worden ook de familie en andere mantelzorgers ingeschakeld. Daarnaast zal regelmatig overleg zijn met andere hulpverleners.

Het doel is de patiënt weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Onze collega Bertie Wetzer is actief lid in het NAH Fysionet Zuidoost-Brabant. Met dit samenwerkingsverband van gespecialiseerde fysiotherapeuten stemmen wij de beste zorg en behandeling af voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Met dit expertnetwerk passen wij de laatste praktische en wetenschappelijke inzichten toe en wisselen wij onderling onze deskundige ervaring uit. Met regelmaat bieden wij onze experts gecertificeerde scholing aan. Daarmee kunnen wij u die zorg bieden waar u naar op zoek bent. Voor meer informatie kunt u terecht op www.nahfysionetzob.nl.

Hoe merkt u dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het NAH Fysionet Zuidoost Brabant als u bij ons komt revalideren?

  • U werkt samen met ons aan wat u belangrijk vindt.
  • U ervaart onze expertise aangaande alle gevolgen van uw hersenletsel.
  • Indien u andere experts nodig heeft, hebben wij korte lijnen met andere zorgverleners.
  • U revalideert bij ons volgens de meest recente inzichten op het gebied van NAH.

In onze praktijk is Bertie Wetzer de gespecialiseerde fysiotherapeut voor NAH patiënten na hersenbloedingen en herseninfarcten. Daarnaast geven Maarten van Berlo, Pedro Teixeira Pinheiro en Herm Blenckers cognitieve trainingen na een hersenschuddingen en hersenkneuzingen en burn-out.

Wilt u een afspraak maken?

Back To Top